Ingenting er bedre på en lørdagskveld en hjemmelaga lasagne :)
Tomatsaus
400 gr kjøttdeig
1 gul løk, grovhakket
1 rød løk, grovhakket
1 kinesisk hvitløk, presset
1 søt paprika, grovhakket
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss oregano
1 ss basilikum
1 ts chilipulver
1 ss mørk buljong
1 ss brunt sukker
2 bokser hakka tomater
1 dl matfløte
raspa parmasan
Stek kjøttdeigen. Tilsett løken og stek til løken er myk. Tilsett paprika, tomatene. Ha i krydder, buljong og brunt sukker. Kok opp og la dette småkoke i ca 2 timer. Ha i litt vann etterhvert som sausen koker inn. Tilsett fløten og ha i litt revet parmasan.
Lasagne
Tomatsausen
Ca 9 pastaplater (Barillla)
Revet ost (hvit cheddar og jarlsberg)
Fordel saus og pastaplater i en ildfast form. Rasp litt parmasan mellom lagene. Avslutt med revet ost på toppen.
Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.
Server med salat og foccaciabrød :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar