Det er ikke lenge til grillsesongen er igang, og vi tjuvstarta litt på den ikveld :)
BBQ marinert svinefilet med mac&cheese og mais.
Svinefilet
Ytrefilet av svin
Craigs BBQ rub, krydder
Sweet Baby Ray's BBQ sauce
Gni kjøttet inn med BBQ rub noen timer i forveien. Smør BBQ saus over kjøttet før du steker det. Snu ofte på kjøttet og pensle på mer saus om det blir tørt.
Stekes på grill 240 grader i ca 1 time, til kjøttet har fått en mørke brun stekeskorpe.
La kjøttet hvile i ca 15 min før du deler det opp. Hell BBQ saus over.
Mac&Cheese
Makaroni
Matfløte
Raspet ost
Raspet parmasan
Kok makaroni som anvist på pakken. Kok opp ca 2 dl matfløte, trekk den av plata og vend inn osten. Hell ostemassen over makaronien og bland forsiktig.
Serveres med varm maiskolbe med smør, salt og pepper :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar